Teie vähi ellujäämine hooldusplaani

Pärast vähiravi, siis võib olla palju küsimusi oma tulevikku. Nüüd, kui ravi on läbi, mis on järgmine? Millised on võimalused, et vähk võib korduda? Mida saab teha, et terveks jääda?

Vähk ellujäämine ravi plaan on dokument, mis salvestab infot oma vähki kogemus. Samuti sisaldab andmeid oma praeguse tervise. See võib hõlmata teavet

Teie diagnoos; Nimed oma tervishoiuteenuse osutaja ja rajatised, kus sa said ravi; Tulemused kõik oma vähki teste ja ravi; Teave kõikide kliiniliste uuringute sa osales

Tüübid ja kuupäevad arsti külastust pead; Järelkontroll linastused ja testid pead; Soovitused geneetiline nõustamine, vajadusel; Sümptomid kõrvaltoimeid teil on olnud alates oma vähiravi lõppes ja mida oodata; Võimalusi iseenda eest hoolitsemine, nagu toidu kaudu, liikumisharjumuste, nõustamine, või suitsetamise lõpetamine; Teave teie õigustest vähi üleelanud; Riske kordumise ja sümptomid olge, kui teie vähk naaseb

Vähk ellujäämine hooldusplaani toimib täielikku arvestust oma vähki kogemus. See aitab teil hoida kõik, et ühest kohast. Kui teie või teie teenusepakkuja on vaja andmeid oma vähki ajalugu, sa tead täpselt, kust neid leida. See võib olla kasulik oma jätkuvat arstiabi. Ja kui teie vähk naaseb, sina ja su pakkuja saab hõlpsasti teavet, mis võiks aidata planeerida oma tulevikku ravi.

Teile võidakse anda hooldusplaani kord ravi lõppu. Soovi korral saab nõu oma arsti sellest, veendumaks, et saada üks.

American Society of Clinical Oncology – vähk / ellujäämine / jälgimine ravi-pärast-vähi ravi / asco-vähi ravi kokkuvõtteid; American Cancer Society – vähk / ravi / survivorshipduringandaftertreatment / survivorshipcareplans / index