Kui kasutada traumapunkti – lapse

Kui teie laps on haige või vigastatud, siis tuleb otsustada, kui tõsine probleem on ja kui kiiresti saada arstiabi. See aitab teil otsustada, kas see on kõige parem helistada oma arstile, minna kiiresti ravi kliinikus, või minna erakorralise meditsiini osakonda kohe.

Kuidas kiiresti ei oma lapse vajavad hoolitsust? Kui teie laps võiks surra või alatiseks, see on hädaolukord.

lämbumine; Tasuda hingamine või muutumine siniseks; Võimalik mürgituse (helistada lähimasse Mürgikontroll Center); Peatrauma koos kulgeb läbi, oksele, või ei käitu normaalselt; Kahju, et kael või selg; Raske põletada; Hõivamise, mis kestis 3 kuni 5 minutit; Verejooks et ei ole võimalik peatada

Hingamis-; Associated välja, minestamine; Tõsine allergiline reaktsioon koos hingamisraskused, turse, lööve; Kõrge palavik koos pea- ja kaela jäikus; Kõrge palavik, mis ei allu meditsiin; Järsku raske ärgata, liiga unine või segi; Äkki ei saa rääkida, vaata, kõndida või liikuda; Raske veritsus; Deep haava; Tõsine põletada; Köha või oksele verest; Võimalik luumurdu, kaotus liikumist, eriti siis, kui luu on surudes naha kaudu Kehaosa lähedal vigastatud luu on tuim, kipitus, nõrk, külm või kahvatu; Ebatavaline või halb peavalu või valu rinnus; Kiire pulss, mis ei aeglusta; Oksele või kõhulahtisus, mis ei lõppe; Suu on kuiv, ei ole pisarad, märjad mähkmed 18 tundi, pehme kohapeal kolju on uppunud (kuivatatud)

Kui teie lapsel on probleem, ei oota liiga kaua, et saada arstiabi. Kui probleem ei ole eluohtlik või riskida puudest, kuid olete mures ja ei saa arsti juurde piisavalt kiiresti minna kaasa Esmaabikliiniku.

Kui te ei ole kindel, mida teha, ja teie laps ei ole üks tõsine eespool loetletud tingimusi, helistada oma lapse arsti. Kui kontoris ei ole avatud, telefoni kõne edastatakse keegi. Kirjeldage oma lapse sümptomid arsti, kes vastab teie kõne, ja teada saada, mida sa peaksid tegema.

Enne teie lapsel on meditsiiniline probleem, õppida, mida teie valikud on. Saate veebilehel oma ravikindlustus. Pane need telefoninumbrid mällu telefon

Ühine haigusi, nagu näiteks nohu, gripp, earaches, kurguvalu, väike peavalu, väheväärtusliku palavikud ja piiratud lööve; Kerged vigastused, nagu nikastused, verevalumid, Väiksemate haavade ja põletuste väiksemaid luumurde, või väikesed silmavigastuste

Teie lapse arst; Erakorralise meditsiini osakonda oma lapse arst soovitab; Mürgistuskeskusesse; Nurse telefoni nõu line; Esmaabikliiniku; Walk-in kliinikus