kasutades kargud

Kuigi sa liiguvad ringi karkude

Lase oma käed sinu kaalu, ei kuti .; Ootan, kui olete jalgsi, mitte maha jalad .; Kasutage tooli käetugedega teha istudes ja seistes lihtsamaks .; Veenduge, et teie kargud on kohandatud teie kõrgus. Ülemine peaks olema 1: 1 1/2 tolli allpool oma kaenla alla. Käepidemed peaks olema umbes puusa .; Küünarnukid kergelt kõverdatud, kui sa hoiad käepidemetest .; Hoia näpunäiteid oma kargud umbes 3 tolli kaugusel jalad nii, et sa ei reisi.

Mitte kehakaalu laager. See tähendab hoida oma nõrk jalg maapinda kui sa suudad .; Maandumisala kaalu-laager. Sul võib puudutada maad varvaste aidata tasakaalu. Ei kanna kaalu oma nõrk jalg .; Osaline kaalu-laager. Teie teenusepakkuja ütleb teile, kui palju kaalu saab panna jalga .; Kaal kandvad kui talutav. Sul võib panna rohkem kui poole oma kehakaalust oma nõrk jalg nii kaua, kui see ei ole valus.

Kui sa suudad kasutades kargud, siis liiguta oma kargud edasi ees oma nõrka jalga.

Maha istuma

Vältida trepid, kuni olete valmis neid kasutama. Enne võid minna üles ja alla neid oma jalgu, võite istuda ja kihutama üles või alla, üks samm korraga.

Muutke ümber oma maja, et vältida kukkumist.

Tagasi üles tool, voodi, või WC kuni istme puudutab tagasi oma jalad .; Liiguta oma nõrgad jala edasi ja tasakaalu oma tugeva jala .; Hoia nii kargud käes samal poolel kui teie nõrk jalg .; Kasutades vaba käega, haara taga, istme tooli või voodi või WC .; Aeglaselt istuda.

Liigu ees oma istme ja liikuda oma nõrgad jala edasi .; Hoia nii kargud käes samal poolel kui teie nõrk jalg .; Kasutage oma vaba käega, mis aitavad teil push up oma istme püsti .; Balance oma tugev jalg samas paned kark kämbla.

Veenduge kõik lahtised vaibad, vaip nurkades, et tarmukalt või nöörid on kinnitatud maapinnale, et sa ei komistada või takerduda neid .; Eemalda segadusega ja hoida oma põrandad puhtad ja kuivad .; Kanda kingad või sussid kummi või libisemiskindlad tallad. Ärge kandke kingad kontsad või nahast välistallaga.