Vaginaalne seennakkus

Vaginaalne seennakkus on tupe. See on kõige sagedamini tingitud seen Candida albicans.

Kui te võtate antibiootikume kasutatakse teise nakatumist. Antibiootikumid muuta normaalse tasakaalu mikroobe tupes .; Kui te olete rase; Olete rasvunud; Teil on suhkurtõbi

Ebanormaalne tupest. Vooluhulk võib ulatuda veidi vesised, valge heakskiidu paks, valge ja paksu (nagu kodujuustu) .; Sügelus ja põletustunne tupes ja häbememokkade; Valu vahekorra; Valulik urineerimine; Punetus ja turse, naha just väljaspool tuppe (häbeme)

Enamik naisi on tupe seennakkus mingil ajal. Candida albicans on tavaline seenetüüp. Sageli on leitud väikestes kogustes tupe, suu, seedetrakt ja nahal. Enamiku ajast, see ei põhjusta infektsiooni või sümptomeid.

Sul on vaagna eksam. See võib näidata

Ravimid tupe pärmseente infektsioonid on kättesaadavad kreemid, salvid, vaginaaltablettide või suposiidid. Enamik saab osta ilma, et näha oma tervishoiuteenuse osutaja.

Enamik aega, sümptomid taanduvad täielikult õige ravi.

Palju kriimustada võib põhjustada naha crack, muutes te tõenäolisem, et saada nahapõletikku.

Ebanormaalne tupest. Vooluhulk võib ulatuda veidi vesised, valge heakskiidu paks, valge ja paksu (nagu kodujuustu) .; Sügelus ja põletustunne tupes ja häbememokkade; Valu vahekorra; Valulik urineerimine; Punetus ja turse, naha just väljaspool tuppe (häbeme)

Turse ja nahapunetus häbeme, tupe, emakakaelal; Kuiv, valged laigud tupe seina; Praod naha häbeme.

Helistage oma tervishoiuteenuse osutaja kui

Teie sümptomid on kerged ja sa ei pea vaagna valu või palavik; See ei ole teie seennakkus ja sa ei ole olnud palju pärmseente infektsioonid minevikus; Sa ei ole rase; Sa ei muretse teiste sugulisel teel levivate infektsioonide viimastel sugulisel

Mikonasoolil; klotrimasool; tiokonasool; butokonasool

Loe paketid hoolikalt ja neid kasutada vastavalt juhendile .; Sa pead võtma ravimit 1-7 päeva, sõltuvalt sellest, millist ravimit ostmist. (Kui sa ei saa korrata infektsioonid, 1-päevane ravim võib töö.); Ärge lõpetage neid ravimeid kasutanud varem, kui teie sümptomid on parem.

Meditsiin kuni 14 päeva; Klotrimasool tupe ravimküünlana flukonasool pill iga nädal, et vältida uusi nakatumisi

Hoidke oma suguelundite piirkonnas puhas ja kuiv. Vältida seebiga ning loputage veega ainult. Istudes soe, kuid mitte kuum, vann võib aidata teie sümptomid .; Vältida douching. Kuigi paljud naised tunnevad puhtam kui nad Loputus pärast perioodi või vahekord, see võib halvendada tupest. Douching eemaldab tervislik bakterid vooder vagiina, et kaitsta nakatumise .; Süüa jogurtit elava kultuuri või võtta Lactobacillus acidophilus tablette, kui oled antibiootikume. See aitab ära hoida seennakkus .; Kasutage kondoomi, et vältida püüdmine või nakkuste leviku .; Vältige naiselik hügieeni pihustid, lõhnad, või pulbrite suguelundite piirkonnas .; Vältida seljas liibuv püksid või püksid, mis võib põhjustada ärritust .; Kandke puuvillast pesu või puuvillase jalgevahe sukkpüksid. Vältida aluspesu tehtud siidist või nailonist, sest nad saavad suurendada higistamine suguelundite piirkonnas, mis võib põhjustada ärritust .; Kasutage padjad ja mitte tampoone .; Hoidke oma veresuhkru taset heades kontrolli kui teil on diabeet .; Vältida seljas märg ujumispüksid või kasutamise riideid pikaks ajaks. Pesta higine või märjad riided pärast iga kasutamist.

See on esimene kord, kui teil on olnud sümptomid tupe seennakkus; Sa ei ole kindel, kas teil on seennakkus; Teie sümptomid ei kao pärast kasutades üle leti ravimid; Teie sümptomid süveneda; Sa arendada muid sümptomeid