Munajuhade sulgemine pöördumise

Munajuhade uuesti anastomoos operatsioon; TUBO-

Munajuhade sulgemine pöördumise operatsioon tehakse, et võimaldada naine, kes on olnud tema torud seotakse rasestuda.

Verejooks või infektsioon; Kahju teiste organite (soole või kuseteedes) võivad vajada rohkem operatsioon remont; Allergilised reaktsioonid ravimitele; Hingamisprobleemid või kopsupõletik; Südamehaiguste

Isegi siis, kui operatsioon reconnects torud, naine ei pruugi rasestuda; 2 kuni 7% Vihma munajuha (emakaväline) raseduse; Vigastus lähedal elundite või kudede kirurgiainstrumendid

Munajuhade sulgemine pöördumise on operatsiooni teha, et võimaldada naine, kes on olnud tema torud seotud (munajuhade sulgemine) rasestuda uuesti. Munajuhanarmaid uuesti ühendada selle pöördumise operatsiooni. Munajuhade ligeerimine ei saa alati olla vastupidine, kui on liiga vähe toru vasakule või kui see on vigastatud.

Riskid anesteesia ja kirurgia on

Palun informeerige oma arsti või õde, milliseid ravimeid te võtate, isegi ravimid, maitsetaimed, või toidulisandeid saab osta ilma retseptita.

Sa ilmselt koju samal päeval on teil korras. Mõned naised võivad vajada haiglasse üleöö. Sa pead sõitma koju.

Enamik naisi ei ole probleeme operatsiooni ise.

Teil võidakse paluda lõpetada aspiriini, ibuprofeeni (Advil, Motrin), varfariin (Coumadin), ja mingeid muid ravimeid, mis raskendavad teie verel hüübida .; Küsige oma arstilt, milliseid ravimeid sa peaksid ikkagi võtta päeval oma operatsiooni .; Kui te suitsetate, siis proovige lõpetada. Küsige oma arstilt või õelt suitsetamisest.

Tavaliselt palutakse mitte süüa ega juua pärast südaööd õhtul enne operatsiooni või 8 tundi, enne kui aeg oma operatsiooni .; Võtke ravimeid teie arst võtma väikese lonksu vett .; Arst või õde ütleb teile, millal saabuda haiglas või kliinikus.

Tema vanus; Esinemine armkude vaagna; Kasutatakse kui munajuhade sulgemine tehti; Pikkus munajuha et rejoined; Oskus kirurg