Töö ajal vähiravi

Paljud inimesed jätkavad tööd kogu vähiravi. Vähk või kõrvaltoimed ravi, võib teha on raske töötada mõned päevad.

Kui tunned piisavalt hästi, võite leida, et igapäevase rutiini töö aitab säilitada mõistlik tasakaal. Aga võttes ebarealistlikud eesmärgid võivad põhjustada täiendavat stressi. Kui võimalik, valmistada ise, kuidas vähk võib mõjutada sa tööl

Teil võib tekkida vajadus võtta aega maha ravi .; Sul võib väsivad kergemini .; Kohati, siis võiks häirida valu või stressi .; Sa võid olla raske meeles pidada asju.

Ajakava ravi hilja, nii et võid minna koju hiljem .; Proovi ajakava keemiaravi lõppedes nädalal nii et teil on nädalavahetusel taastuda .; Rääkige oma juhti töötab kodus paar päeva, kui võimalik. Te saate kulutada vähem aega sõitmisest ja puhata, kui teil on vaja .; Lase oma boss teada oma raviskeeme ja kui siis välja töö .; Küsige oma pere ja sõbrad, et aidata ümber maja. See jätab sulle rohkem energiat tööks.

On viise, mida saate ette planeerida, et töö kaudu vähi lihtsam teile ja teie töökaaslastele.

Võtame üürile töökaaslaste tead, sul on vähk. See võib olla lihtsam töötada, kui sul ei ole vabandusi võtmise aeg maha. Mõned kaastöötajate võib pakkuda välja aitama, kui sa pead olema väljaspool kontorit.

Mõned inimesed leiavad, et töö kaudu ravi on liiga raske. Võttes töölt võiks olla parim asi, mida saate teha oma tervise ja oma tööd. Kui teie töö tulemuslikkust kannatab, võttes aja maha võimaldab oma tööandja tuua ajutist abi.

Rääkige oma arstiga, kuidas te tunnete, tööl, ja kui sa peaks kaaluma aega. Kui te seda teete, teie teenusepakkuja aitab teil täita taotlus puude katvus.

Mõtle räägi kõigepealt üks või kaks inimest, keda usaldate. Nad võivad olla ideed, kuidas jagada uudiseid oma teiste kolleegidega .; Otsustage ette, kui palju teavet, mida soovite jagada. Õige summa sõltub teie ja teie töökultuuri .; Ole Tegelikult, kui sa jagada uudiseid. Jaga põhilisi asjaolusid: mis teil on vähk, saavad ravi ja plaan edasi töötada.

“Ma pigem ei aruta, et tööl.”; “Mul on vaja keskenduda selle projekti just nüüd.”; “See on eraõiguslik otsus, mida ma teen mu arst.”