Vesised silmad

Vesised silmad tähendab, et olete liiga palju pisaraid äravool silmis. Pisarad aitab hoida silma pinna niiske. Nad pesta osakesed ja võõrkehad silmast.

Ravi sõltub probleemi põhjuseks. Seetõttu on oluline, et välja selgitada selle põhjus enne ravivad end nagu kodus.

Allergia hallituse, kõõm, tolm; Blefariit (turse piki lauservas); Ummistumine pisarakanali; konjunktiviidi; Sudu või õhu keemiliste ainete või tuulega; Ere valgus; Silmalaugude keerates sisse- või väljapoole; Midagi silma (näiteks tolmu või liiva); Kraapida silma; nakkus; Sissepoole kasvavad ripsmed; ärritus

Silmade koormus; naermine; oksendamine; haigutav

Rebimine on harva hädaolukorras. Sa peaksid abi otsima kohe, kui

Arst vaatab oma silmad ja küsida küsimusi oma haiguslugu ja sümptomeid. Küsimused võivad sisaldada

Kemikaalide satub silma; Sul on tugev valu, verejooks, või nägemise kadu; Sul on raske Silmävamma

Nullist silma; Midagi silma; Valus, punased silmad; Palju heakskiidu pärit silma; Pikaajaline, seletamatu rebimine; Hellus ümber nina või nina

Millal rebimine hakata ?; Kui tihti see juhtub ?; Kas see mõjutab nii silmad ?; Kas sul on nägemisprobleemid ?; Kas te kannate kontaktid või prillid ?; Kas rebimine juhtub pärast emotsionaalne või stressirohke sündmuse ?; Kas teil on silmavalu või muud sümptomid, sealhulgas peavalu, ninakinnisus või nohu või liigese- või lihasvalu ?; Mis ravimeid te võtate ?; Kas teil on allergia ?; Kas te olete viimasel ajal haiget oma silmaga ?; Mis tundub, et aidata peatada rebimine?