Ventriculoperitoneal shunt – heakskiidu

Teie lapsel on vesipea ja vaja šundi panna äravoolu liigne vedelik ja leevendada survet ajus. See Buildup aju ja seljaaju vedelik (tserebrospinaalvedelik, või CSF) ja rõhk põhjustab ajukoe vajutama (muutunud kokkupakitult) vastu kolju. Liiga palju rõhku või rõhu, mis esineb liiga pikk võib kahjustada ajukude.

Iga õmblused või klambrid, et näed võetakse läbi ligikaudu 7 kuni 14 päeva.

Kui teil on laps, käepide beebi tee tavaliselt. See on okei põrge beebi .; Vanemad lapsed saavad teha kõige regulaarset tegevust. Rääkige oma arstiga kontakti sport .; Enamik aega, teie laps võib magada igas asendis aga vaadake seda oma teenusepakkuja nagu iga inimene on erinev.

Segadus või tundub vähem teadlikud; Palavikku 101 ° F (38,3 ° C) või kõrgem; Valu kõhus, mis ei kao; Kaelakangestusega või peavalu; Ei isu või ei söö hästi; Veenides peas või peanaha otsima suurem kui varem; Probleemid koolis; Kehv arengut või on kaotanud arengulised oskus varem saavutatud; Hakka rohkem logisev või ärrituvus; Punetus, turse, verejooks või suurenenud voolus sisselõige; Oksendamine, mis ei kao; Unehäired või rohkem unine kui tavaliselt; Kõrgete helide cry; Otsinud kahvatumaks; Pea mis kasvab suurem; Punnis või hellus on nõrk ülaosas pea; Turse ventiili või ümber toru läheb ventiili oma kõhtu; krambid

EI duši all ega šampooniga oma lapse pea, kuni õmblused ja klambrid on välja võetud. Andke oma lapsele käsna vann asemel. Haav ei tohiks leotada vees, kuni nahk on täielikult paranenud.

Suuremad probleemid valvatava on nakatunud manööverdama ja blokeeritud sundi.