Teie lapse esimeste vaktsiinide

Märgid ja sümptomid on paks kate taga kurgus, mida saab teha on raske hingata .; Difteeria võib põhjustada hingamishäireid, halvatus ja südamepuudulikkuse .; Umbes 15000 inimest suri igal aastal USA difteeria enne oli vaktsiin.

Märgid ja sümptomid on valulik karmistamist lihaseid, tavaliselt üle kogu keha .; Teetanuse võib põhjustada jäikust lõualuu, mis võib raskendada suu avada või alla neelata .; Teetanuse tapab umbes 1 inimesel 10st kes seda saada.

MIS ON VAJA TEADA

Märgid ja sümptomid on vägivaldne köha ilm, et saab teha on raske beebi süüa, juua või hingata. Need ilm võib kesta mitu nädalat .; Läkaköha võib põhjustada kopsupõletikku, krampe, ajukahjustust või surm. Läkaköha võib olla väga ohtlik imikutele .; Enamik läkaköha surmad on imikutel noorem kui 3 kuu vanuselt.

Märgid ja sümptomid võivad olla palavik, peavalu, kaela jäikus, köha ja õhupuudus. Seal ei pruugi olla mingeid märke või sümptomeid kerge juhtudel .; Hib võib viia meningiit (ajupõletik ja seljaaju katted), kopsupõletik, infektsioonid kõrvade, nina verd, liigesed, luud, ja katmine sobivalt, ajukahjustust, raske turse kurgus, mistõttu on raske hingata ja kurtus .; Lapsed alla 5 aasta vanused suuremas ohus on Hib haiguse.

Märgid ja sümptomid on väsimus, kõhulahtisus ja oksendamine, kollatõbi (naha või silmade kollasus), ja valu lihastes, liigestes ja kõhuvalu. Aga tavaliselt pole märke või sümptomeid üldse .; B-hepatiit võib põhjustada maksakahjustusi ja maksavähki. Mõned inimesed arendada kroonilise (pikaajalise) B-hepatiidi infektsioon. Need inimesed ei pruugi otsida või halb enesetunne, kuid nad võivad nakatada teisi .; Hepatiit B võib põhjustada maksakahjustusi ja vähi 1 laps otsa 4 kes krooniliselt nakatunud.

Märgid ja sümptomid võivad olla põhjustatud gripilaadne haigus, või võib esineda mingeid märke või sümptomeid üldse .; Lastehalvatus võib põhjustada püsivat paralüüsi (ei saa liikuda käe või jala, mõnikord ei saa hingata) ja surma .; Aastal 1950, poliomüeliidi halvatud rohkem kui 15000 inimest igal aastal USA

Märgid ja sümptomid on palavik, külmavärinad, köha ja valu rinnus. Imikutel, sümptomid võivad sisaldada ka meningiit, krambid, ja mõnikord lööve .; Pneumokokkinfektsioon võib viia meningiit (ajupõletik ja seljaaju katted), infektsioonid kõrvade, ninakõrvalkoobaste ja veri, kopsupõletik, kurtus, ja ajukahjustus .; Umbes 1 out of 15 last, kes saavad pneumokoki meningiit surevad nakkuse.

Laps, kes on kerge külmetus või muu haigus päeval vaktsineerimised on kavas võib vaktsineerida. Laps, kes on mõõdukalt või raskelt haigetel päeval vaktsineerimised olla palutakse tagasi tulla neile hiljem .; Iga laps, kes oli eluohtlik allergiline reaktsioon pärast saada vaktsiini ei tohiks saada teise annuse et vaktsiini. Informeerida isikut, kes vaktsiinide kui teie lapsel on kunagi tekkinud raske reaktsioon vaktsineerimisega .; Laps, kes on raske (eluohtlik) allergia aine ei tohiks saada vaktsiin, mis sisaldab seda ainet. Informeerida isikut, kes oma lapse vaktsiinid, kui teie lapsel on raskekujuline allergia, et olete teadlik.

Aju või närvisüsteemi haigus 7 päeva jooksul; Non-stop nutt 3 tundi või rohkem; Krambid või kollaps; Palavik üle 105 ° F.

Kerge Probleemid: rahutus (kuni 1 lapse 3), väsimus või isutus (kuni 1 lapse 10), oksendamine (kuni 1 lapse 50), paistetus kogu käe või jala 1-7 päeva ( kuni 1 lapse 30) – tavaliselt pärast 4. või 5. annus .; Mõõdukas Probleemid: haigushoog (1 lapse 14000), non-stop nutt 3 tundi või kauem (kuni 1 lapse 1000), palavik üle 105 ° F (1 lapse 16000) .; Tõsised probleemid: Püsisuhe krambid, kooma, alandas teadvuse ja püsiva ajukahjustuse järel on teatatud DtaP vaktsineerimist. Need aruanded on väga haruldased.

Kerge Probleemid: uimasus või ajutine isutus (umbes 1 laps 2 või 3), rahutus (umbes 8 last 10) .; Mõõdukas probleemid: palavik üle 102,2 ° F (umbes 1 lapse 20).

Vaata midagi, mis puudutab teid, nagu märgid raske allergiline reaktsioon, väga kõrge palavik või ebatavaline käitumine.

Kui te arvate, et see on raske allergilise reaktsiooni või muu erakorralise et ei saa oodata, kutsuvad 9-1-1 või saada inimene lähimasse haiglasse. Vastasel juhul võtke ühendust oma arstiga.

Küsige oma tervishoiuteenuse osutaja. Ta võib anda teile vaktsiini pakendi infolehte või pakkuda muid teabeallikaid .; Helista oma kohaliku või riikliku tervishoiu osakonna.

Kõne 1-800-232-4636 (1-800-CDC-INFO); Külasta CDC kodulehel CDC / vaktsiinide või CDC / hepatiit