Kaalulangus – tahtmatu

Seletamatu kaalukaotus on kehakaalu vähenemist, kui sa ei proovi langetada kaalu oma.

Teie tervishoiuteenuse osutaja on võimalik soovitada muudatusi oma dieeti ja treeningprogrammi sõltuvalt põhjus teie kaalulangus.

Depressioonitunne; Vähk, isegi siis, kui muid sümptomeid ei esine; Krooniline infektsioon nagu AIDS; Krooniline haigus, nagu KOK või Parkinsoni tõbi; Drugs, sealhulgas kemoteraapia ravimitega ja kilpnäärme ravimeid; Narkootikumide, nagu amfetamiini ja kokaiini; Stress või ärevus

Kõhulahtisus ja teised infektsioonid, mis kestab pikka aega, nagu parasiidid; Krooniline paisutamise või infektsioon kõhunäärmes; Eemaldamine osa peensoole; Liig lahtistid

Isutus võib olla tingitud

Helistage oma tervishoiuteenuse osutaja kui

Tervishoiuteenuse osutaja teeb füüsiline eksam ja kontrollida oma kaalu. Teil palutakse küsimusi oma haiguslugu ja sümptomid, sealhulgas

Söömishäired, anorexia nervosa, mida ei ole diagnoositud veel; Diabeet, mida ei ole diagnoositud; Kilpnäärme ületalitlus

Sa või pereliige kaotab rohkem kaalu kui peetakse terve oma vanuse ja kõrguse .; Te olete kaotanud üle 10 naela ehk 5% oma normaalse kehakaalu üle 6 kuni 12 kuud või vähem, ja sa ei tea põhjust .; Sul on muid sümptomeid koos kaalulangus.

Kui palju kaalu olete kaotanud ?; Millal kaalulangus hakata ?; Kas kaalulangus esines kiiresti või aeglaselt ?; Kas sa süüa vähem ?; Kas sa süüa erinevaid toite ?; Kas koormus on suurem ?; Kas olete olnud haige ?; Kas teil on probleemid hammastega või haavandid suus ?; Kas teil on rohkem stressi või ärevus kui tavaliselt ?; Kas olete oksendanud? Kas teete ise oksendama ?; Kas minestamine ?; Kas teil on aeg-ajalt kontrollimatu nälja südamepekslemine, värisemine ja higistamine ?; Kas teil on olnud kõhukinnisus või kõhulahtisus ?; Kas teil on suurenenud janu või sa joomist rohkem ?; Kas tavalisest rohkem urineerimine ?; Kas olete kaotanud juuksed ?; Mis ravimeid te võtate ?; Kas sa kurb või masendunud ?; Kas olete rahul või seotud kaalulangus?