Mõistmise oma tervishoiu kulud

Kõik ravikindlustuse plaanid hõlmavad out-of-tasku kulud. Need on kulud, mis sa pead maksma oma ravi, nagu copayments ja omavastutus. Kindlustusselts maksab ülejäänu. Sa pead maksma mõned out-of-tasku kulud ajal oma visiidil. Teised võivad olla arve pärast teie külastust.

Hea uudis on see on piir, kui palju peate maksma out-of-tasku. Teie plaan on “out-of-tasku maksimaalne.” Kui jõuad selle summa, siis ei pea maksma rohkem out-of-tasku kulud aastas.

Omaosalusega. See on makse jaoks teatud tervishoiuteenuse osutaja külastused ja ettekirjutused. On määratud summa, nagu $ 15. Teie plaan võib sisaldada ka erinevad omaosalusega (copay) summad eelistatakse vs mitte-eelistatud narkootikume. See võib ulatuda $ 10 kuni $ 60 ja enam .; Maha arvata. See on kogusumma, mida peavad maksma arstiabi enne oma ravikindlustuse hakkab maksma. Näiteks võib teil olla kava koos $ 1250 maha arvata. Sa pead maksma $ 1250 out-of-tasku ajal plaani aasta enne teie kindlustusselts hakkab tegema makseid .; Kaaskindlustus. See on protsent maksad iga visiidi või teenust. Näiteks 80/20 plaanid on ühine. Sest 80/20 plaani, maksad 20% maksumusest iga teenuse teile. Plaan maksab ülejäänud 80% maksumusest. Kaaskindlustus võib alustada pärast olete maksnud oma maha arvata. Pea meeles, et teie plaan võib olla maksimaalne lubatud piirnormi hulka iga teenuse maksumus. Vahel pakkujad nõuavad rohkem, ja te võib-olla maksma, et ekstra summa samuti oma 20% .; Out-of-tasku maksimaalne. See on maksimaalne summa kaas maksab, maha arvata, ja Kaaskindlustus- pead maksma plaani aastas. Kui jõuad out-of-tasku maksimaalselt plaan maksab 100%. Sa ei pea enam maksma Kaaskindlustus-, redaktsiooni või muu out-of-tasku kulud.

Vältimatu arstiabi; Haiglaravi; Külastusi haiguse või vigastuse, nagu kõrvapõletik või põlvevalu; Eriarstiabi; Imaging või diagnostiliste vaatamist, nagu röntgenikiirgus või MRIs; Rehab, füüsilise või tööteraapia või kiropraktikaga; Vaimse tervise, käitumise tervise või mõnuainete ravi; Hooldushaigla, kodu tervishoiu, Õendushoolduse või vastupidav meditsiinitehnika; Retseptiravimid; Hambaravi ja nägemise ravi (kui pakutud oma plaani)

Üldiselt ei maksa midagi ennetavaid teenuseid. Nende hulka kuuluvad vaktsiinid aastane hästi külastused, gripp kaadrid ja tervise sõeluuringuid.

Vali õige tüüpi tervisekaitse kava põhineb teie asukohta, tervist ja teisi eelistusi. Tutvu oma kasu, eriti kui need on seotud traumapunkti ja pakkujad.