Kui beebi või lapse on palavik

Palavik – imiku; Palavik – baby

Teie laps peaks jooma rohkelt vedelikku.

Ära anna lapsele liiga palju vilja või õunamahla. Lahjenda nende jookide muutes need üks pool vett, pool mahla .; Popsicles või želatiin (Jell-O) on head valikud, eriti juhul, kui lapsel on oksendamine.

Leiba, kreekerid, ja pastas valmistatud rafineeritud valge jahu; Rafineeritud kuum teraviljast, nagu kaerahelbed või koor nisu

Esimene palavik beebi või lapse on sageli hirmutav lastevanematele. Enamik palavikud on ohutud ja on põhjustatud kerged infektsioonid. Overdressing laps võib isegi põhjustada temperatuuri tõusu.

Ärge siduge kuni lapse tekid või ekstra riideid, isegi siis, kui lapsel on külmavärinad. See võib hoida tõrjeks tulevad alla, või teha seda minna kõrgem.

Rääkige oma lapse arsti või minna traumapunkti, kui

Proovige üks kiht kerge riided, ja üks kerge tekk magada .; Ruum peaks olema mugav, mitte liiga kuum või liiga jahe. Kui tuba on soe või kinnine, ventilaator võib aidata.

Lastel alla 3 kuu vanused, võtke ühendust oma arstiga, enne neile ravimeid .; Tea, kui palju teie laps kaalub. Siis alati kontrollida pakendil olevaid juhiseid .; Võtke atsetaminofeeni iga 4-6 tunni .; Võtke ibuprofeeni iga 6 kuni 8 tundi. Ärge kasutage ibuprofeeni noorematele lastele 6 kuud vana .; Ära anna aspiriini lastele kui teie lapse arst ütleb, et see on OK.

Leige vannid paremini tööle, kui laps saab ka meditsiinis. Muidu temperatuur võib põrge kohe tagasi .; Ärge kasutage külm vannid, jää või alkoholi röövib. Need on sageli teeb olukorra hullemaks põhjustades värisemine.

Teie laps ei tegutse hoiatuse või mugavamalt, kui nende palavik läheb alla; Palavik sümptomid tagasi tulla pärast nad olid ära läinud; Laps ei tee pisaraid, kui nutt; Teie laps ei ole märg mähkmed või ei urineeris viimase 8 tundi

Kas ta on noorem kui 3 kuud ja on rektaaltemperatuuri 100,4 ° F (38 ° C) või rohkem; Kas 3-12 kuud vana ning tal on palavik 102,2 ° F (39 ° C) või rohkem; Kas alla 2-aastastel ja on palavik, mis kestab kauem kui 48 tundi; Tal on palavik üle 105 ° F (40,5 ° C), kui palavik taandub kergesti ravile ja laps on mugav; On olnud palavik tulla ja minna kuni nädal või rohkem, isegi kui nad ei ole väga kõrge .; Tal on muud sümptomid, mis viitavad haigestumise võib olla vaja ravida, nagu kurguvalu, kõrvavalu, kõhulahtisus, iiveldus või oksendamine, või köha .; Pakub tõsine meditsiiniline haigus, nagu südamehäireid, sirprakuline aneemia, diabeet, või tsüstiline fibroos; Hiljuti oli immuniseerimist

Nutab ja ei saa rahunenud; Ei saa ärganud kergesti või üldse; Tundub segi; Ei saa kõndida; Tal on hingamisraskused, isegi pärast oma nina on puhastatud; Tal on sinised huuled, keele või küüned; Tal on väga halb peavalu; On kange kael; Keeldub liikuda käe või jala; On krambid; Omab uusi lööve või verevalumid ilmub