Uriinipidamatus – tupe pilduma protseduurid

Tupe pilduma protseduurid tüüpi operatsiooni, et aidata kontrollida stressi uriinipidamatus. See on uriini leke, mis juhtub, kui te naerate, köha, aevastamist, tõstke asju, või kasutamise. Protseduur aitab sule kusiti ja põie kaela. Kusiti on toru, mis viib uriin põies väljapoole. Kusepõiekaela on osa põie mis ühendab kusiti.

Tupe pilduma protseduurid on tehtud, et ravida stressi uriinipidamatus.

Tissue kehast; Tissue kehast isik, kes on surnud (korjus kude); Koeproovid siga või lehm; Keemilised (sünteetiline) materjal tuntud võrgusilma

Üldanesteesias, siis magama ja ei tunne mingit valu .; Mis spinaalanesteesiale, olete ärkvel, kuid vööst olete tuimaks ja ei tunne mingit valu.

Tupe pilduma protseduure kasutada erinevaid materjale

Riskid iga operatsioon on

Rääkige oma arstiga, milliseid ravimeid te võtate. Nende hulka kuuluvad ravimid, toidulisandid või ravimtaimed saab osta ilma retseptita.

Teil võib olla marli pakkimine tuppe pärast operatsiooni, et aidata peatada verejooksu. See on kõige sagedamini eemaldati paar tundi pärast operatsiooni.

Uriinileket läheb paremaks enamik naisi. Aga siis võib veel mõned leket. See võib olla tingitud muude probleemide põhjustavad uriinipidamatus. Aja jooksul leke võib tagasi tulla.

Verejooks; Verehüübed jalad, mis võivad liikuda kopsudesse; Hingamisprobleemid; Infektsiooni kirurgilise haava või avamisel lõigatud; Muud nakkuse

Kui lagundada sünteetilise materjali kasutatakse pilduma; Erosiooni sünteetilisest materjalist läbi oma normaalse koe; Muutused tupe (prolapsed tupe) Kahjustused kusiti, põie- või vagiina; Ebanormaalne teekonda (fistul) vahel tupe ja naha; Ärritunud põis, põhjustades urineerimisvajadusest sagedamini; Veel raskusi põie tühjendamisel, ning vajadust kasutada kateetri; Süvenev uriini leke

Teil võidakse paluda lõpetada aspiriini, ibuprofeeni (Advil, Motrin), varfariin (Coumadin), ja mingeid muid ravimeid, mis raskendavad teie verel hüübida .; Küsi, mis ravimeid siis tuleb ikka võtta päeval operatsiooni .; Kui te suitsetate, siis proovige lõpetada. Teie teenusepakkuja võib aidata.

Sa tõenäoliselt palutakse mitte süüa ega juua 6 kuni 12 tundi enne operatsiooni .; Võtke ravimid on teile öelnud, et võtta väike lonks vett .; Teile öeldakse, millal saabub haiglasse. Ole kindel, et jõuda õigeaegselt.