trochanteric bursiit

Bursa on vedelikuga täidetud kott, mis toimib padi vahel lihased, kõõlused, luu ja liigeseid. Bursiit on turse ja ärritus Bursa. Bursa, mis hõlmab väljaspool oma puusa nimetatakse seda suurem trohhanteril.

Trochanteric bursiit võib olla põhjustatud

Liig või stressi hip kasutamast või seistes pikka aega; Hip vigastus, näiteks kukkumise; Võttes üks jalg, mis on pikem kui teised; Kukekannused puusale; Selja probleeme, sealhulgas skolioos ja artriit selg; Lihaste tasakaalutus, mis paneb rohkem stressi ümber puusa lihastele; Nakkus (harv)

Reumatoidartriit; Podagra; pseudopodagra; Diabeet; kilpnäärme haigus

Üldine sümptomid

Arst teha füüsilise eksamiga ja rääkima teiega teie sümptomid.

Paljudel juhtudel hip valu ära minema koos puhata ja eneseabi. Proovi neid nõuandeid

Liig on kõige tavalisem põhjus hip bursiit. Et vältida hip valu

Valu ühisel puusa-, mis võib ka tunda väljaspool reie; Valu, mis on terav või intensiivne alguses, kuid võib muutuda pigem valu; Kõndimisraskusi; Liigesjäikus; Turse ja soojust puusaliigese; Püüdmine ja klõpsates tunne

Riistäytymässä toolilt või voodist; Istuvad pikka aega; Walking trepist; Sleeping või lamades kahjustatud pool

Helistage oma tervishoiuteenuse osutaja kui sümptomid tagasi tulla või ei paranda pärast 2-nädalast ravi.

Röntgen; Ultraheli; MRI

Kasutage jääpakile 3-4 korda päevas esimesel 2 või 3 päeva .; Võtke valuvaigisteid nagu ibuprofeen (Advil, Motrin) või naprokseeni (Aleve, Naprosyn) aitab leevendada valu ja paistetus .; Vältida tegevust, mis teevad valu hullemaks .; Kui magab, ei valeta küljel, mis on bursiit .; Vältida seisma pikaks ajaks .; Seistes, seista pehme, polsterdatud pinnale. Pane võrdse koguse kaal igal ringil .; Emissioon padi vahel oma põlvi, kui pikali su kõrval aitab vähendada oma valu .; Kanda mugavad, hästi polsterdatud kingad madala kand .; Kaalust alla, kui te olete ülekaaluline .; Tugevdada oma põhilisi lihaseid.

Eemaldamine vedeliku Bursa; steroid süsti

Alati soojendada enne treeningu algust ja jahtuda hiljem. Siruta oma nelipealihase ja Hamstrings .; Ärge suurendage kaugust, intensiivsust ja aega sa kasutada kõiki korraga .; Vältida töötab otse alla mäed. Jalutades asemel .; Ujuda asemel töötab või jalgrattaga .; Jookse sile, pehme pind, näiteks pala. Vältida töötab tsement .; Kui teil on lampjalgsus, proovida erilist king lisab ja Arch toetab (ortopeedia) .; Veenduge, et jooksvate kingad sobivad hästi ja on hea polsterdus.

Teie hip valu on põhjustatud tõsine kukkumise või muu vigastuse korral; Teie jalg on deformeerunud, halvasti muljutud või verejooks; Te ei saa liigutada puusa või kanna kaalu oma jala