Teie laps ja gripp

Gripp on tõsine haigus. Viirus levib kergesti, ja lapsed on väga vastuvõtlikud haigus. Teades fakte gripp, selle sümptomid ja kui vaktsineerida kõik on olulised võitluses selle levikut.

Külmavärinad, lihasvalu ja peavalu; Nohu; Toimides väsinud ja tujukas palju aega; Kõhulahtisus ja oksendamine

Proovige üks kiht kerge riided, ja üks kerge tekk magada .; Ruum peaks olema mugav, mitte liiga kuum või liiga jahe. Kui tuba on soe või kinnine, ventilaator võib aidata.

Millised on sümptomid ma peaks millele tähelepanu minu laps?

Tea, kui palju teie laps kaalub, ja seejärel kontrollige alati pakendil olevaid juhiseid .; Anna paratsetamooli iga 4-6 tunni .; Saada ibuprofeeni iga 6-8 tundi. MITTE kasutada ibuprofeeni noorematele lastele 6 kuud vana .; Ära kunagi anna aspiriini lastele, kui oma lapse tervishoiuteenuse osutaja ütleb, et seda kasutada.

Leige vann või käsna vann võib aidata jahtuda palavik. See toimib paremini, kui laps ka antakse meditsiin – vastasel temperatuur võib põrge kohe tagasi .; MITTE kasutada külma vannid, jää või alkoholi röövib. Need põhjustavad sageli külmavärinad ja teeb asja hullemaks.

Leiba, kreekerid, ja pasta valmistatud rafineeritud valge jahu; Rafineeritud kuum teraviljast, nagu kaerahelbed ja koor nisu; Puuviljamahlade, mis on lahjendatud segades pool vett ja pool mahla. Ära anna lapsele liiga palju vilja või õunamahla .; Popsicles või želatiin (Jell-O) on head valikud, eriti juhul, kui lapsel on oksendamine.

Oseltamiviiril tuleb nagu kapsel või vedelas .; Zanamiviiri võetud inhalaatorit.

Teie laps ei tegutse hoiatuse või mugavamalt, kui nende palavik läheb alla .; Palavik ja gripisümptomid tagasi tulla pärast nad olid ära läinud .; Puuduvad pisaraid, kui nad nutma.

Gripp shot sisaldab surmatud (mitteaktiivne) viirused. See ei ole võimalik saada grippi seda tüüpi vaktsiin. Gripp shot on heaks kiidetud inimesed vanuses 6 kuud ja vanemad .; Ninasprei-tüüpi seagripi vaktsiini kasutab live nõrgestatud viirus asemel surnud üks nagu gripp löök. Ta on heaks kiidetud tervete laste üle 2 aasta. Seda ei tohi kasutada lastel, kes on korduv kähisev episoode, astma või teiste krooniliste hingamisteede haigused.

Kata oma suu ja nina salvrätiga kui köha või aevastus. Viska kudede ära pärast seda kasutada .; Pese käsi sageli vee ja seebiga 15-20 sekundit, eriti pärast köhimist või aevastamist. Võite kasutada ka alkoholi baasil küljest koristajad .; Kanda näomaski, kui teil on olnud gripisümptomid või eelistatavalt eemale lapsi.