Röntgen

Röntgen on teatud tüüpi elektromagnetiline kiirgus sarnaselt nähtav valgus.

Enne x-ray, rääkige oma tervishoiu meeskond, kui te olete rase, võite olla rase, või kui teil on ESV paigaldatud.

Struktuurid, mis on tihe (nagu luu) blokeerib kõige paremini x-ray osakesi, ning muutub valgeks .; Metall ja kontrastained (eri värvi kasutatakse, et tõsta esile kehaosadele) ilmub ka valge .; Struktuurid, mis sisaldavad õhk on must ja lihaskoe, rasvkoe, ja vedeliku ilmuvad hallid toonid.

Kõhu x-ray; Baarium x-ray; Luu x-ray; Röntgenpilt; Hambaravi röntgen; Jäsemete x-ray; Käte röntgen; Ühine x-ray; Lubosacral selgroo röntgen; Kael röntgen; Vaagna x-ray; Sinus x-ray; Kolju röntgen; Lülisamba x-ray; Seedetrakti ülaosa ja peensoole seeria; X-ray skelett

Katse tehakse haiglas radioloogia osakonna või tervishoiuteenuse osutaja kabinetis. Kuidas te paigutatud sõltub x-ray tehakse. Mitme X-ray seisukohti võib olla vajalik.

X-kiired on valutu. Mõned keha positsioonid ajal vaja röntgen võib olla ebamugav lühikest aega.

Röntgen jälgitakse ja reguleeritakse nii saad minimaalse kiiritust vaja toota pilt.