Kaalulangus ja alkohol

Kui sa üritad kaalust alla võtta, saate suurendada oma jõupingutusi lõikamine tagasi alkohoolseid jooke. Alkohol võib põhjustada kaalutõusu paar võimalust. Esiteks, alkohol on palju kaloreid. Mõned segujoogid võib sisaldada nii palju kaloreid kui toidukorda, kuid ilma toitaineid. Samuti võib halb toiduvalikut, kui sa juua.

Niisiis, kui palju võib juua, kui sa üritad kaalust alla võtta? Tervis eksperdid soovitavad, et igaüks, kes joob seda teeb mõõdukalt. See tähendab mitte rohkem kui 1 drink päevas naistele ja mitte rohkem kui kaks 2 jooki päevas meestele. Soovi korral saab juua isegi väiksem kui dieediga.

Regulaarne õlu, umbes 150 kalorit 12-unts klaasi; Hele õlu, umbes 100 kalorit 12-unts klaasi; Vein, umbes 100 kalorit 5-unts klaasi; Destilleeritud alkohol (gin, rumm, viin, viski), umbes 100 kalorit 1,5 untsi serveerimist; Martini (kuiv), umbes 140 kalorit 2,25 untsi klaasi; Piña Colada, umbes 490 kalorit 9-klaasitäiena

12 untsi õlut; 5 untsi veini; 1,5 untsi (üks lask) vägijoogi

Joomine tühja kõhuga teeb tunnete vintis kiiremini. See võib kaasa tuua süüa või juua rohkem kui soovite. Võttes mõned toiduained enne joomist aitab magu neelavad alkoholi aeglasemalt ja aitab teil teha paremaid valikuid.

Just nagu söömine liiga kiiresti võib põhjustada ülesöömist, ahmima alla jooke võib põhjustada teil juua rohkem kui sa sooviksid. Lonks jooki aeglaselt, pannes seda peaks vahepeal sips. Kui olete lõpetanud, on mitte-alkohoolne jook, nagu näiteks vesi või madala kalorsusega limonaadi, enne, kui on rohkem alkoholi.

Parim viis kontrollida kaloreid joomine on piirata, kui palju juua. Enne kui minna, piirnormiks ise ja jääda temaga. See on ok, et keera jook te ei soovi või keeldub top-off oma veini klaasi. Saate jätka joomine kokku ja vabatahtlike olema määratud juht.

Helistage oma tervishoiuteenuse osutaja kui

Teie või keegi teie armastus on mures, kui palju sa jood; Sa ei saa kontrollida oma joomise; Teie joomine põhjustab probleeme kodus, tööl või koolis