Kaalulangus kirurgia ja laste

Paljud täiskasvanud, kellel on kaalukaotust kirurgia suudavad kaotada palju kaalu. See kaalukaotus võib olla tervisele kasulik, nagu

Madal enesehinnang; Kehv klassid koolis; depressioon

Parem kontrolli diabeet; Alandada kolesteroolitaset ja vererõhku; Vähem unehäired

Enamik lapsi, kes on kaalulangus operatsiooni ka terviseprobleeme, mis on seotud täiendava kehakaalu.

Uuringud, mis on tehtud bariaatrilise teismeliste näitavad need toimingud on ohutu selles vanuserühmas kui täiskasvanutel. Kuid liiga vähe uuritud teha, et näidata, kas on mõni pikaajaline mõju kasvule teismeliste mis läbivad kaalulangus kirurgia.

On väiksem kõht; End täis või rahul vähem toitu; Mitte olema võimalik süüa nii palju kui enne

Suhkurtõbi (kõrge veresuhkru tase); Ajuebakasvaja (suurenenud koljusisene rõhk); Mõõdukas või raske uneapnoe (sümptomid on päevane unisus ja valju norskamine, himustama, hoides hinge une ajal); Tõsine maksapõletik, mis on põhjustatud liigse rasva

Kõrge vererõhk; Kõrge kolesteroolitase; Kerge uneapnoe; depressioon

Laps ei ole suutnud kaalust alla võtta, kui dieedi ja treeninguga vähemalt 6 kuud, samas hoole all arst .; Teismeline peaks olema lõpetatud kasvab (tavaliselt 13-aastane või vanem tüdrukute ja 15-aastane või vanem poistele) .; Vanemad ja teen peab mõistma ja olema valmis järgima paljud elustiili muutused, mis on vajalik pärast operatsiooni .; Teen ei kasutanud keelatud aineid (alkoholi või narkootikume) 12 kuu jooksul enne operatsiooni.