Naised ja seksuaalse probleeme

Paljud naised mingil ajal oma elus kogemus seksuaalhäired. See on meditsiiniline sõna, mis tähendab, et sul on probleeme seksiga ja on mures selle. Lugege põhjused ja sümptomid seksuaalhäired. Lugege, mida võiks aidata teil ennast paremini tundma oma seksuaalelu.

Teil võib olla seksuaalne düsfunktsioon, kui te rõhub mis tahes järgmine

Harva või mitte kunagi, on soov seksida; Vältides seksist oma partneriga; Ei saa tekitanud või ei saa jääda äratanud seksi ajal isegi siis, kui sa tahad seksi; Ei saa orgasmi; Kas valu vahekorra ajal

Vananeb: naise sugutung sageli vanusega väheneb. See on normaalne. See võib olla probleemiks, kui üks partner tahab sex sagedamini kui teised .; Perimenopause ja menopausi: Teil on vähem östrogeeni kui saad vanemaks. See võib põhjustada hõrenemine nahka tuppe ja tupe kuivus. Selle tõttu sex võib olla valulik .; Haigused võivad põhjustada probleeme sugu. Haigused nagu vähk, põie- või soolehaiguste, artriit ja peavalud võivad põhjustada seksuaalse probleeme .; Mõned ravimid: Medicine vererõhk, depressioon ja keemiaravi võib vähendada oma sugutung või teha on raske saada orgasmi .; Stress ja ärevus; Depressioon; Suhte probleeme oma partneriga .; Olles olnud seksuaalselt kuritarvitatud varem.

Põhjustab seksuaalse probleeme võib sisaldada

Et sex parem, saate

Et seksi vähem valus, saate

Helistage oma tervishoiuteenuse osutaja Kui

Get piisavalt puhata ja hästi süüa .; Piirata alkoholi, narkootikumide ja suitsetamise .; Katsu oma parima. See aitab paremini tunnete seksi .; Kas Kegel harjutused. Pingutage ja lõõgastuda oma vaagnapõhja lihased .; Keskendu teiste seksuaalse tegevuse, mitte ainult vahekorra .; Kasutage rasestumisvastaseid mis töötab nii teie ja teie partner. Arutage seda enne tähtaega, et sa ei muretse soovimatu raseduse.

Kuluta rohkem aega eelmäng. Veenduge, et teil on tekitanud enne vahekorda .; Kasutage tupe määrdeaine kuivust .; Proovi erinevaid seisukohti vahekorra .; Käi enne seksi .; Võtke sooja vanni puhata enne seksi.

Teie teenusepakkuja teen

Sa rõhub probleem sugu; Mures oma suhet; Kas valu või muid sümptomeid seksiga

Vahekord on äkki valus. Teil võib olla infektsioon või muu meditsiiniline probleem, mis vajab ravi nüüd .; Sa arvad, et võib olla suguhaiguse. Sina ja su partner tahavad kohest ravi .; Sul on peavalu või valu rinnus pärast seksi.

Saada ravi muid terviseprobleeme. See võib aidata probleeme seksiga.

Füüsilise läbivaatuse, sealhulgas vaagna eksam; Intervjuu küsida oma suhteid, praegune seksuaalne tegevus, hoiakud seksi teisi terviseprobleeme, siis võib-olla, ravimitest, mida kasutate, ja teisi võimalikke sümptomeid

Teie teenusepakkuja võib olla võimalik muuta või lõpetada ravimi. See aitab seksiga probleeme .; Arst võib teile soovitada, et te kasutate östrogeeni tabletid või kreemi panna ja ümber tuppe. See aitab kuivust .; Kui teenusepakkuja ei saa sind aidata, nad võivad saata teid seksuoloogiga .; Sina ja su partner võib nimetatud nõustamise aidata probleemid suhetes või töötada välja halbu kogemusi teil on olnud seksi.