Kui kasutada traumapunkti – täiskasvanud

Iga kord, kui haigus või vigastus tekib, siis tuleb otsustada, kui tõsine see on ja kui kiiresti saada arstiabi. See aitab teil otsustada, kas see on parim

Kui kiiresti sa vajad ravi? Kui isik või loodet võiks surra või alatiseks, see on hädaolukord.

Helistage oma arstile; Mine Esmaabikliiniku; Mine erakorralise meditsiini osakonda kohe

lämbumine; Tasuda hingamine; Peatrauma koos kulgeb läbi, minestamine või segadust; Kahju, et kael või selg, eriti kui on kaotus tunne või võimetus liigutada; Elektrilöögi või Pikselöök; Raske põletada; Tugev valu rinnus või surve; Hõivamise, mis kestis 3 kuni 5 minuti jooksul

Kui teil on probleem, ei oota liiga kaua, et saada arstiabi. Kui teie probleem ei ole eluohtlik või riskida puudest, kuid olete mures ja ei saa arsti poole piisavalt kiiresti minna kaasa Esmaabikliiniku.

Kui te ei ole kindel, mida teha, ja sa ei pea üks tõsine eespool loetletud tingimusi, pöörduge arsti poole. Kui kontoris ei ole avatud, telefoni kõne võib edastada kellelegi. Kirjeldage oma sümptomid arsti, kes vastab teie kõne, ja teada saada, mida sa peaksid tegema.

Enne teil on meditsiiniline probleem, õppida, mida teie valikud on. Saate veebilehel oma ravikindlustus. Pane need telefoninumbrid mällu telefon

Hingamis-; Associated välja, minestamine; Valu käe või lõualuu; Ebatavaline või halb peavalu, eriti kui see hakkas äkki; Äkki ei saa rääkida, vaata, kõndida või liikuda; Järsku nõrk või longus ühel kehapoolel; Peapööritus või nõrkus, mis ei kao; Sissehingatud suitsu või mürgiseid aure; Järsud segadust; Raske veritsus; Võimalik luumurdu, kaotus liikumist, eriti siis, kui luu on surudes naha kaudu Deep haava; Tõsine põletada; Köha või oksele verest; Tugev valu kõikjal kehal; Tõsine allergiline reaktsioon koos hingamisraskused, turse, lööve; Kõrge palavik koos pea- ja kaela jäikus; Kõrge palavik, mis ei allu meditsiin; Oksele või kõhulahtisus, mis ei peatu; Mürgistuse või üledoosi narkootikumide või alkoholi; Enesetapumõtted; krambid

Ühine haigusi, nagu näiteks nohu, gripp, earaches, kurguvalu, migreen, väheväärtusliku palavikud ja piiratud lööve; Kerged vigastused, nagu nikastused, seljavalu, Väiksemate haavade ja põletuste väiksemaid luumurde, või väikesed silmavigastuste

Arst; Lähim haigla erakorralise meditsiini osakonda; Nurse telefoni nõu line; Esmaabikliiniku; Walk-in kliinikus