Kasutades Walkeri

Kui teie Walker on rattad, siis lükake see edastada edasi liikuda. Kui te käija ei ole ratast, siis pead tõsta ja pane see teie ees, et edasi liikuda.

Mõned jalutajad ei ole rattad, 2 ratast või 4 ratast .; Samuti saate käija piduritega, bilansilise korv, ja istub pingil .; Iga Walker kasutad peaks olema lihtne korda, nii et saad transportida lihtsalt.

Veenduge kõik lahtised vaibad, vaip nurkades, et tarmukalt või nöörid on kinnitatud maapinnale, et sa ei komistada või takerduda neid .; Eemalda segadusega ja hoida oma põrandad puhtad ja kuivad .; Kanda kingad või sussid kummi või muu libisemiskindlad tallad. Ärge kandke kingad kontsad või nahast välistallaga.

Järgige neid samme, et käia koos oma käija

Järgige neid samme, kui tõusta istuvas asendis

Järgige neid samme, kui sa istuda

Kui te lähete trepist üles ja alla

Kõndides alustada oma nõrgema jala. Kui teil on olnud operatsioon, see on jala teil oli operatsioon.