vitamiin B6

Vitamiin B6 on vees lahustuv vitamiin. Vees lahustuvad vitamiinid lahustuvad vees nii keha ei suuda hoida neid. Allesjäänud koguses vitamiini kehast lahkuma uriiniga. See tähendab, et teil on vaja korrapärast tarnimist neid vitamiine oma dieeti.

Vitamiin B6 on leitud

Tee antikehi. Antikehad on vaja võidelda paljude haiguste .; Säilitada normaalne närvi funktsioon .; Tee hemoglobiini. Hemoglobiin transpordib hapnikku in punastes verelibledes kudedesse. Vitamiin B6 vaegus võib põhjustada aneemia vorm .; Murda valke. Mida rohkem valku süüa, seda rohkem B6-vitamiini, mida vaja .; Hoia veresuhkru (glükoosi) normaalses vahemikus.

avokaado; Banana; Kaunviljad (kuivatatud oad); Veise- ja sealiha; pähklid; linnuliha; Terved terad ja rikastatud teraviljad; mais

Vitamiin B6 aitab organismil

Suurtes annustes vitamiini B6 võib põhjustada

Soovitatud Dieet abiraha (RDA) vitamiinide peegeldab, kui palju iga vitamiini inimesed peaksid saama iga päev. RDA vitamiine võib kasutada, et aidata luua eesmärke iga inimene.

Raskused koordineeriv liikumist; tuimus; tundlikkuse muutus

Segadus; Depressioon; ärrituvus; Suu ja keele haavandid tuntud ka glossiiti; Perifeerne neuropaatia

0-6 kuud: 0,1 * milligrammi päevas (mg / päevas); 7-12 kuud: 0,3 * mg / päevas

1-3 aastat: 0,5 mg / päevas; 4-8 aastat: 0,6 mg / päevas; 9-13 aastat: 1,0 mg / päevas

Meestel vanuses 14-50 aastat: 1,3 mg / päevas; Meestel üle 50 aasta: 1,7 mg / päevas; Naised vanuses 14-18 aastat: 1,2 mg / päevas; Naised vanuses 19-50 aastat: 1,3 mg / päevas; Naised üle 50 aasta: 1,5 mg / päevas; Emased igas vanuses 1,9 mg / päevas tiinuse ja 2,0 mg / päevas imetamise ajal