Käe nihestused – järelhooldus

Scapho-lunate sidemete nihestused – järelhooldus

Käe nihestused võib olla kerge kuni raske. Nad on järjestatud, kui raske on sideme tõmmatakse või lahti murtud luu.

Hinne 1 – Sidemed on venitatud liiga kaugele, kuid mitte katki. See on kergeid vigastusi .; Hinne 2 – Sidemed on osaliselt rebenenud. See on keskmise raskusega vigastusi ja nõuda lahastamise või valamise stabiliseerida ühine .; Hinne 3 – Sidemed on täiesti katki. See on tõsine vigastus ja tavaliselt nõuab meditsiinilist või kirurgilist ravi.

Rest. Lõpeta igasugune tegevus, mis põhjustab valu. Mõnikord tuleb splint. Leiad randme lahased oma kohaliku apteek .; Ice randme umbes 20 minutit, 2 kuni 3 korda päevas. Selleks, et vältida naha vigastus, murrab jää pakendi puhta lapiga enne taotluse.

Nihestused on kahju sidemete ühiseks. Sidemed on tugev, paindlik kiud, mis hoiavad luud koos.

Sümptomid nagu valu, turse, verevalum ja jõuetus või stabiilsus on ühised kerge (1. klass) kuni mõõduka (2. klass) randme nihestused.

Esimesed paar päeva või nädalat pärast vigastuse

Et ehitada tugevust, kui randmel hakkab end paremini, proovida palli puuri.

Jälgida oma arstiga 1-2 nädalat pärast vigastusi. Tuginedes raskust oma vigastusi, võib arst taha sind näha rohkem kui üks kord.

Räägi oma tervishoiuteenuse osutaja enne neid ravimeid kasutanud, kui teil on südamehaigus, kõrge vererõhk, neeruhaigus, või on olnud maohaavandeid või sisemine verejooks viimase .; Ärge võtke rohkem kui summa soovitatav pudelil või oma tervishoiuteenuse osutaja .; Ära anna aspiriini lastele.

Käega üles panna kummist pall käes ja haarata sõrmedega .; Hoidke oma käe ja randme veel kui sa õrnalt pigistada palli .; Pigista umbes 30 sekundit .; Korrake seda 20 korda, kaks korda päevas.

Helista arstile, kui teil on

Soojenda randme abil kütte pad või sooja washcloth umbes 10 minutit .; Kui randme on soe, hoia oma käsi välja lame ja haarata oma sõrmed un vigastada kätt. Õrnalt tuua sõrmed tagasi painutada randme. Peatus just enne seda hakkab end ebamugavalt. Hoidke venitada 30 sekundi .; Võtke minut lasta oma ranne puhata. Korda venitada 5 korda .; Bend oma randme vastupidises suunas, venitades allapoole ning hoiab 30 sekundit. Relax randme ühe minuti ja korrata seda venitada 5 korda, samuti.

Järsud tuimus või kihelus; Järsk valu või turse; Järsud verevalumid või lukustamine randme; Vigastus, mis ei tundu olevat tervendav ootuspäraselt